VKF Renzel är ett av världens ledande bolag inom tillverkning av säljstyrande produkter för butiker. Bolaget etablerar sig nu på den svenska och norska marknaden där Nitton93 blir generalagentur.

– Samarbetet med VKF Renzel tydliggör oss som helhetspartner till våra kunder, då vårt partnerskap gör att vi kan erbjuda marknaden ett komplett utbud av butiksprodukter. Det är tydligt att de är ett globalt bolag, med tyskt precis struktur för logistik och kvalitet.
/Erik Hagerius, VD Nitton93

VKF Renzel grundades i Tyskland år 1985 och är idag en av världens största bolag inom sitt område. Huvudkontoret för verksamheten i Sverige och Norge kommer ligga i Örebro, med nordiskt centrallager i Kumla. Nitton93 kommer fungera som distributör av VKF Renzels produkter.

– Nitton93 är en kreativ partner som känner marknaden och jobbar med många av de största kunderna på den nordiska marknaden. För oss var det ett självklart val att arbeta med dem. Deras förmåga att förvalta unika butikskoncept tillsammans med våra standardprodukter blir en perfekt kombination.
/Christopher Becks, Regionchef Skandinavien, VKF Renzel.

www.vkf-renzel.com

Vill du veta mer om produkterna eller få en egen katalog:
Pierre Ingvarsson
pierre.ingvarsson@nitton93.com
+46 735-19 93 05


Kund:

År:

ICA Roslagstull

2020