NEW CONCEPT

SPACE – en fysisk mötesplats för den digitala generationen

2023

Butikskonceptet för SPACE MARKET är framtaget i samarbete med Fredrik Wallner. En butik med spelutrustning, innovativ teknik och urbana modekollektioner. Den har ett dynamiskt popup-sortiment och en unik serie Avicii-produkter och känslan i butiken speglar sortimentet.

NEW CONCEPT

Lyko öppnar Flagship store i Helsingfors

Den första fysiska butiken i Finland och lansering av nytt butikskoncept. Här står upplevelsen i centrum i butiken.

Kärnan blir att kunna testa, prova, dofta, klämma och känna på produkter i en inspirerande, lekfull och tillåtande miljö. Butiken utformas som ett komplement till e-handel och kommer utgå ifrån det fysiska mötets fördelar.

CUSTOMER EXPERIENCE

Utveckling tillsammans med ICA Maxi Stormarknad Enköping

2023

I nära samarbete med butiken har vi utvecklat och byggt ett nytt utcheckningsområde, ny delikatessavdelning, nya element i frukt och grönt och en godisavdelning. Lyckat projekt med helheten i fokus och många framtidsplaner att jobba vidare med.

FOOD COURT

Stämningsfull atmosfär i Skärholmens Centrum

2023

Den nya food courten i SKHLM – Skärholmens Centrum skapar ett stort mervärde för gallerian. Här bjuds gästerna in i en trevlig atmosfär med stämningsfull belysning, välkomnande möbler och mycket grönska som skapar en lugn känsla.

BETTER TOGETHER

Lång erfarenhet som konceptutvecklare inom Stadium

2023

Annica Selberg, Projektledare på Nitton93 med lång erfarenhet som konceptutvecklare inom Stadium.

NEW STORE

Ränderna går aldrig ur

2022

Polarn O. Pyret är en av våra äldsta kunder som vi är stolta över att få samarbeta med. Det är ett starkt svenskt varumärke som fortsätter att expandera, nu med en uppgraderad butik i Mall of Tripla i Finland.

NEW STORE

Elgigantens huvudkontor i tre våningsplan

2022

Elgigantens framgångar i att skapa kundupplevelse i butik genomsyrar nu även deras huvudkontor. Ett kontor som speglar varumärkets identitet är lika viktigt som inspiration, funktionalitet och arbetsmiljö.

NEW STORE

Stadium inspirerar till ett mer aktivt liv

2022

Stadiums nya butik i Västerås vill inspirera fler att leva ett aktivt liv. Butikskonceptet har ett modernt uttryck, enkel navigering och tydliga produktpresentationer.

FLAGSHIP STORE

Elgiganten öppnar flagship store i Gallerian i Stockholm

2022

Mitt i Stockholms city på handelns paradgata öppnar denna pärla. Målet är att ge kunderna en butiksupplevelse utöver det vanliga med ett koncept som bygger på helt nya spännande lösningar.

CUTTING EDGE CONCEPT

ICA Maxi gör innovativ avdelning för dryck och godis

2021

Spännande utvecklingsprojekt där kundupplevelse står i fokus. Tillsammans med ICA Maxi Universitet, Örebro har vi skapat en färgstark smällkaramell.

New client

Blåkläder expanderar globalt med nytt koncept

2022

Med samma höga kvalitet som kläderna har Blåkläder valt att satsa på butikskonceptet som nu rullas ut i 20 länder i Europa.

FLAGSHIP STORE

Stadiums konceptbutik i Stockholm City

2021

Stadium öppnar en ny flagship store i Gallerian med inriktad på yoga, löpning, padel och outdoor. Målet är att utforma en modern butik med ett extra fokus på kundupplevelsen och det aktiva livet.

NEW CLIENT

Clas Ohlson trotsar butiksdöden med relevanta butiker

2021

Mitt i pandemin har Nitton93 tillsammans med Clas Ohlson byggt tio nya butiker. Nu senast Compact Store i Malmö där butiken integreras med onlinehandeln.

STORY

HMY Nordic blir en del av Nitton93 group

2021

Vi fortsätter vår tillväxtresa med starkare närvaro i Norge, kontor i Göteborg och Warzawa, större marknadsandel i hela Norden och många fler härliga kollegor och kunder.

NEW CONCEPT

ICA Roslagstull går i bräschen med eget koncept

2020

Ett unikt ICA-koncept skapat tillsammans med flera aktörer inom inredning, belysning, arkitektur och design. Hela projektet har initierats och drivits av ICA-handlaren Peter Dinehage.

OFFICE

Nytt kontor till Carlstedts Arkitekter

2020

Inspirerande kontorsmiljö med en finstämd tonalitet som bidrar till en trivsam arbetsplats i fantastiska lokaler.

CUSTOMER EXPERIENCE

EOE korsar norrländsk natur med minimalistisk elegans

2020

EOE Eyewear öppnar sin första konceptbutik i centrala Stockholm. Här kliver konsumenten rakt in i det unika EOE-universumet. Butikskonceptet är en naturlig förlängning av en hållbar designgrund med en materialpalett inspirerad av gles natur i norra Sverige.

NEW STORE

Apoteket öppnar Sveriges största gränshandelsapotek

2019

Med fullbrett sortiment i stora volymer öppnar Apoteket hela 800 kvm i Töcksfors. Ett unikt koncept anpassat för de norska kunderna i gränshandeln. Inredningen, butiksplaneringen och volymen på varor har varit komponenter som har spelat stor roll i konceptet.

STORY

Nitton93 blir agent för tyska bolaget VKF Renzel

2020

Samarbetet med VKF Renzel tydliggör oss som helhetspartner till våra kunder, då vårt partnerskap gör att vi kan erbjuda marknaden ett komplett utbud av butiksprodukter.

STORY

Vi stärker vår position, förvärvar Konceptiq Scandinavia AB

2017

Nitton93 fortsätter sin expansion på den skandinaviska marknaden. Bolaget växer nu med fler kunder, större volymer och den erfarenhet och kompetens som Konceptiq besitter.