Work with us

Vi är ständigt på jakt efter bra människor och anställer löpande när behovet dyker upp. Kunskap och erfarenhet är såklart meriterande, men vi värdesätter även en ambition och personlighet som passar in i vårt team.

Hör gärna av dig med en intresseanmälan om det är något arbetsområde nedan som passar dig.

projektledning / administration / konstruktion / butiksplanering / grafik / montage / produktion / lager / ekonomi

Work with us

Ekeby / Kumla
Nitton93 är en ledande leverantör av butiksinredningar och samarbetar med några av marknadens mest framstående kunder, te.x.  Apoteket AB, Elgiganten, Polarn O. Pyret, och Merkonomen. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en ny kollega till vår produktion.

Om tjänsten
Vi letar efter en engagerad individ för att utföra olika arbetsuppgifter inom ytbehandling av träprodukter, främst inom sprutlackering i vår sprutbox. Du kan också förvänta dig att arbeta med betsning och oljning. Flexibilitet är viktigt då det kan förekomma arbete på andra avdelningar, exempelvis montage eller som maskinoperatör, vid låg beläggning inom ytbehandlingen.

Vi söker dig som
– Har en positiv inställning, är noggrann, pålitlig och trivs med ett högt arbetstempo.
– Kan samarbeta effektivt i team men också ta egna initiativ.
– Har erfarenhet av lackering eller liknande arbete, men vi är också öppna för att lära upp rätt person.
– Är allmänt händig och intresserad av att arbeta inom tillverkning av träprodukter.

Meriterande
– Tidigare erfarenhet av ytbehandling och lackering
– Erfarenhet som möbelsnickare eller inom inredning
– Truckkort A1-4 B1-2

Antal platser: 1
Omfattning: Heltid
Placering: Ekeby, Björka
Ansök senast: 2024-03-20 (Urval sker löpande)
Ansökan skickas till: jobba@nitton93.se
Frågor om företaget: erik@nitton93.se
Frågor om tjänsten: stefan.jakobsson@nitton93.com

Vad vi erbjuder
Vi står inför en intensiv period med en av våra större kunder och behöver förstärkning från och med nu fram till sommaren. Vi erbjuder dig en spännande och varierad utmaning i ett av branschens ledande företag. För rätt person finns möjligheter till fortsatt samarbete eller utökad projektanställning. Tjänsten är placerad i Örebro där du blir en del av vårt team inom grafik och kommunikation. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön samt attraktiva arbetsvillkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som en del av vårt grafik- och kommunikationsteam kommer du att hantera grafiska och administrativa uppgifter. Du blir ansvarig för att skapa grafikplaner med tillhörande grafikmanualer och beställningar för butiker som planeras till hösten. Din huvudsakliga uppgift är att arbeta utifrån etablerade arbetssätt med befintliga malldokument, grafiska original och beställningslistor. Vid möjlighet finns utrymme för mer kreativa uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och flexibel. Som en teamspelare är du driven och tar initiativ, samtidigt som du är praktisk i ditt arbete. Erfarenhet av Adobe Illustrator, Adobe Indesign och Excel är ett krav. Erfarenhet av grafisk formgivning är meriterande. Om du är kreativ och har erfarenhet inom grafisk design, webb, sociala medier eller liknande, finns det möjlighet att bidra även inom dessa områden.

Om Team Grafik- och Kommunikation
Som del av vårt team under denna period, kommer du att arbeta både internt och externt. Vi fungerar som en intern byrå och ansvarar för bland annat hemsidor, sociala medier och företagspresentationer. Vi arbetar även direkt med kunder och deras butikskommunikation, inklusive grafiska original, grafikplaner, kataloger och säljmaterial. Vi skapar och administrerar även kundunika webbshoppar.

Position: Frilansuppdrag eller projektanställning
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid eller deltid, beroende på din situation – mars till juni
Anställningsstart: Omgående
Ansökan skickas till: jobba@nitton93.se

Vi tror på kraften i människor och att lyckas tillsammans med våra kunder.