Vår passion för mat och innovation har alltid varit vår drivkraft.

Från resan genom diverse krogar i Sverige och Europa, till vårt engagemang med ledande kedjor som FIKA New York och Svarta Lådan STHLM, har vår passion för mat och innovation alltid varit vår drivkraft. Efter betydelsefulla roller hos F12 Gruppen, IKEA, COOR och ICA Sverige AB, är vi nu stolta över att leda Nitton93:s kreativa Studio/Foodlab. Här använder vi vår unika ‘Arrow head approach’ för att leverera från ax till limpa på högsta nivå.

Våra primära kunder omfattar verksamheter inom dagligvaruhandeln, sällanköpshandeln och restaurangkedjor, där vi gör betydande insatser för att förbättra helhetsupplevelsen. Välkommen till vårt kreativa universum, där vi utbildar, designar och utvecklar framtidens mat- och måltidsupplevelser.

Smakfull och kreativ utveckling

I vårt Foodlab, som är hjärtat av vår verksamhet, fokuserar vi på koncept- och produktutveckling, med särskild inriktning på måltider och upplevelser för dagligvaruhandeln, sällanköpshandeln och HoReCa-sektorn. Vår spetskompetens sträcker sig från skissande och grafisk formgivning till att skapa rum där människor kan växa och trivas. Vi erbjuder en heltäckande verktygslåda för att förverkliga idéer, med allt från tillagning till att forma rätt attribut för rätt målgrupp.

Kontakt

Runebergsgatan 1, 114 29 Stockholm, Sweden