PRESSMEDDELANDE

OSS Nordic blir en del av Nitton93

Vi stärker vårt erbjudande mot detalj- och servicehandeln genom att förvärva en majoritet av aktierna i OSS Nordic AB. OSS Nordicgrundades 2017 och är en etablerad aktör inom företagsprofilering, kampanj- och butikskommunikation. Med huvudkontor i Sollentuna och försäljningskontor i Oslo, Göteborg, Sveg och Jönköping, har bolaget byggt en stark närvaro på den nordiska marknaden. Att knyta OSS Nordic till vårt team är ett viktigt led i Nitton93s strategi, att bli kundens bästa partner från utveckling till implementering, och nu även eftermarknad och kampanjhantering.

OSS Nordic kommer att fortsätta drivas som ett självständigt bolag inom Nitton93 Group, och stärker Nitton93s position på den nordiska marknaden. OSS Nordics VD, Anna Helldin, och Ateljé- och IT-chef, Therese Bäck, kommer att fortsätta i sina nuvarande roller och leda bolaget framåt.

”För att säkerställa bolagets vidare utveckling har vi under flera års tid sökt efter nya operativa delägare. Vi är mycket glada att vi hittat en ny delägare i Nitton93 som delar det kundfokus och de värderingar vi har och att de vill vara med att utveckla OSS Nordic vidare.” – Anna Helldin, VD OSS Nordic

”OSS Nordic passar oss som hand i handsken och stärker vårt erbjudande till den nordiska detalj- och servicehandeln. Vi ser mycket fram emot att arbeta med Anna, Therese och resten av OSS Nordic-teamet och tillsammans med dem utveckla våra kunderbjudanden” – Erik Hagerius, VD Nitton93

Nitton93 ser med stor tillförsikt på framtiden och är stolta över att välkomna OSS Nordic in i vår verksamhet. Tillsammans kommer vi att fortsätta utveckla och stärka våra erbjudanden, med fokus på hållbarhet, nära kundrelationer och starkt partnerskap.