SV NO EN

Vi söker en ekonom

Vi är en butiksinrednings­leverantör som levererar attraktiva, säljande butiker.

Case

Polarn O. Pyret

Match Jeans

Match

Så arbetar vi

Konstruktion

Genom rätt konstruktion förvaltar vi våra kunders koncept och gör de repeterbara. Vi tänker uttryck och känsla, helhetsekonomi, montage och funktion.

Butiksplanering

Vi skapar säljdrivande butikslayouter med bra flöden utifrån lokalens förutsättningar för både nya butikskoncept som ombyggnationer.

Projektledning

Våra kunder blir en del av ett projektteam bestående av projektledare och assistenter som tar hand om allt från utveckling och inköp till leverans och montage.

Designutveckling

Vi kan butik och hjälper våra kunder att utveckla säljande upplevelser och repeterbara lösningar inom ramen för sitt varumärke.

Grafik

Vi producerar och levererar komplett butiksgrafik både invändigt och utvändigt utifrån våra kunders grafiska identitet.

Produktion

Vi producerar i alla material och med alla typer av tekniker. Det kan vara i vår egen produktion, specialkomponenter hos någon av våra partners eller stora volymer i Asien eller Östeuropa.

Lager

Våra lager säkerställer att kompletta leveranser kommer fram i tid. Lagerkapaciteten utökas och anpassas efter våra kunders behov och önskemål.

Leverans

Att leverera är för oss en kontrollerad kedja från idé till färdigproducerad och levererad produkt. Vi levererar till Skandinavien, Europa eller dit våra kunder etablerar sig runt om i världen.

Montage

Med egna montageledare och ett stort nätverk av hantverkare och montörer, säkerställer vi leveransen fram till färdig butik.